ASELSAN A.Ş.'nin bölümümüzde düzenlediği tanıtım sunumu
7 Haziran 2018
Ülkemizin önde gelen savunma sanayii kuruluşlarından ASELSAN A.Ş.'nin bünyesinde faaliyet gösteren Ulaşım, Güvenlik, Enerji, Sağlık ve Otomasyon Sistemleri (UGES) Sektör Başkanlığı bölümümüzde bir tanıtım sunumu düzenledi.
news_image
7 Haziran 2018 Cuma günü bölümümüz konferans salonunda öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen ve Güç ve Kontrol Sistemleri Donanım Tasarım Müdürü Sn. Berkan Çakır'ın konuşmacı olarak yer aldığı sunumda birimin faaliyet alanları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda, öğrencilerimiz için şirketteki staj ve iş olanakları da anlatılırken öğrencilerimizin sorularına da yanıt verildi.

Sn. Berkan Çakır'a, Sn. Doğan Yıldırım'a ve Sn. Bülent Çağlar'a toplantımıza katılımları ve verdikleri bilgiler için teşekkür ediyoruz.