Bölümümüz araştırmacıları TTGV Dr. Akın Çakmakcı Tez Ödülü'nü aldılar
24 Nisan 2012
Dr. Kurtuluş Erinç Akdoğan ve doktora tez danışmanı bölümümüz öğretim üyesi Dr. Atila Yılmaz, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı'nın düzenlediği "Dr. Akın Çakmakcı Üniversite-Sanayi İşbirliğinde En Başarılı Tez ve Kuruluş Ödülü"nü aldılar.
news_image
Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı'nın (TTGV) bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Dr. Akın Çakmakcı Tez Ödülleri" 19 Nisan 2012 Perşembe günü Bilkent Otel ve Konferans Merkezi, Ankara Salonu'nda yapılan tören ile sahiplerini buldu.

Üniversitelerimizde gerçekleştirilen Ar-Ge faaliyetlerinin ticarileşmesinin teşvik edilmesini amaçlayan bu etkinlikte verilen ödüllerden birini de bölümümüz öğretim üyesi Dr. Atila Yılmaz danışmanlığında ve OrtoTEK Ortopedi Protez Ortez Rehabilitasyon Merkezi Ltd. işbirliği ile Dr. Kurtuluş Erinç Akdoğan tarafından hazırlanan "Pnömatik ve Manyetoreolojik Silindirli Elektronik Diz Üstü Protezlerin Tasarımı ve Geliştirilen Hareket İnceleme Sistemleri ile Karşılaştırılması" başlıklı doktora tezi kazandı.

Ödül ile ilgili detaylı bilgi ve fotoğraflara kendi Web sitesi "http://tezodulu.ttgv.org.tr" üzerinden ulaşabilirsiniz.

Araştırmacılarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Hacettepe Üniversitesi
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı